College Tour strikt Netflix-baas Reed Hastings

Twan Huys heeft tijdens de najaarspresentatie van de NPO een tipje van de sluier gegeven over de gasten van het nieuwe seizoen Collegetour. Onder meer Netflix-baas Reed Hastings zal plaatsnemen op de stoel naast Huys. 

In het najaar keert Twan Huys terug met een zesdelige reeks van College Tour. Deze editie bevat volgens de presentator een aantal 'excellente gasten'. Tijdens de perspresentatie noemde Huys drie namen, waaronder die van Netflix-baas Reed Hastings. Ook de Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwai en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. 

Geen fysieke televisies meer 

Hastings was in oktober al eens te gast in Nederland. Destijds zat het Netflix-icoon aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night en die uitzending leverde interessante inzichten op. Zo is Hastings van mening dat de televisie zoals we die vandaag de dag kennen, verdwijnt. “Over twintig jaar zullen alle fysieke tv’s verdwenen zijn", verkondigde de Netflix-man. "We zullen allemaal een bril dagen, zoals een Google Glass. De projectietechnologie komt eraan."

Wanneer de aflevering van College Tour met Reed Hastings te zien is, is nog niet bekend.

Reageren