Contract Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz verlengd

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz kunnen weer even door. Het contract van de twee presentatoren bij RTL Nederland is verlengd.

RTL gaat de komende drie jaar weer met de twee RTL Boulevard-heren in zee. Programmadirecteur Erland Galjaard laat weten: “Albert en Winston zijn al zes jaar een ijzersterk duo. En RTL Boulevard is voor ons een ongelooflijk belangrijk programma, het is een van de vaste waarden van onze vooravond, vijf dagen in de week.”

Vast gezichten

Volgens Galjaard blijven mensen RTL Boulevard kijken om de twee vaste gezichten. “De kijker weet het blindelings te vinden bij actuele ontwikkelingen, of gewoon om op een luchtige manier bijgepraat te worden. Dat is zeker ook te danken aan Albert en Winston en hun vakmanschap om dagelijks een boeiend live-programma te maken.”

Beau

Al sinds 2001 wordt RTL Boulevard elke werkdag uitgezonden. Beau van Erven Dorens presenteerde het programma toen en had Albert Verlinde als deskundige naast zich. Die laatste weet van geen stoppen. Na 13 jaar neemt de showbizzkenner nog steeds plaats achter de desk van het populaire televisieprogramma.

Populair

Van Erven Dorens verliet het programma in 2005 en werd opgevolgd door Daphne Bunskoek, die in 2008 het stokje overgaf aan Winston. In de afgelopen jaren is het programma steeds populairder geworden. Elke dag behaalt het programma gemiddeld een miljoen kijkers. “Ook na 13 jaar is het programma onverminderd populair”, aldus Galjaard.

In de zomer is RTL Boulevard gewoon te zien, er is geen zomerstop.

Reageren