Boer zoekt geen vrouw meer

Coronacrisis treft ook opnames TV Kantine

19 Maart 2020 21:58 | actualiteiten | Door Constance van Amstel

© RTL
Net als veel andere programma’s is ook De TV Kantine slachtoffer van de coronacrisis. Door alle maatregelen rondom de bestrijding van het virus zijn de opnames eerder stilgelegd.

Het slot van het elfde seizoen van De TV Kantine gaat er iets anders uitzien dan vooraf gedacht. Dankzij de maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus zijn de opnames van het programma stilgelegd en sluit het RTL-programma niet af met de geplande special rond Boer Zoekt Vrouw, maar met een making-of aflevering. Dat heeft RTL aan Televizier laten weten.

Het is niet anders 

In RTL Boulevard liet Carlo Boszhard – het brein achter De TV Kantine – in een zelfgemaakt filmpje zien hoe vier mensen aan het opruimen zijn op een verder lege set. “Een hele gekke afsluiting, maar het is niet anders. We moeten het zo doen”, zegt Carlo.

Eurovisie Songfestival

De aflevering van deze week, de special rond RTL Boulevard, en die van volgende week waren al opgenomen en zijn niet in gevaar. De aflevering van de week daarna is er volgens het schema nog steeds een rond het Eurovisie Songfestival, maar hoe en of de stilgelegde opnames én de recente ontwikkelingen rond het afgelaten van het liedjesfestijn daar van invloed op zijn is niet bekend.

DWDD 

Volgende week staat er een special rond De Wereld Draait Door op het programma. Acteur Maarten Heijmans kruipt dan in de huid van Matthijs van Nieuwkerk en Carlo Boszhard is tafelheer Marc-Marie Huijbregts. Maarten Heijmans is deze aflevering ook te zien als Frits Sissing in een persiflage op Maestro. Alain Clark kruipt opnieuw in de huis van RuPaul van RuPauls Dragrace.

Meer over