Daphne Deckers komt terug bij RTL Boulevard

23 april 2014 09:22 | actualiteiten | Door Televizier

Daphne Deckers is vanaf 12 mei weer een van de vaste presentatoren van RTL Boulevard. De presentatrice moest de afgelopen maanden rust houden, vanwege een bacteriële infectie.

Het zat de vrouw van ex-tennisser Richard Krajicek niet mee afgelopen najaar. In september liep Daphne een bacteriële infectie op, waarna ze veel te snel weer aan het werk ging. Hoewel de dokter vier weken rust voorschreef, stond ze na twee weken alweer achter de Boulevard desk alsof er niets gebeurd was.

Rust

Daardoor ging de infectie niet geheel weg en besloot de presentatrice eind januari even rust te nemen. RTL Boulevard meldt nu dat Daphne op 12 mei terug op de buis is. Over het herstel zei ze eerder in RTL Boulevard: "Het is niet zo dat ik op een brancard lig de hele dag. Ik ben afgelopen maanden ziek geweest en ik hoop nu juist door meer rust te nemen en helemaal bij te tanken en niet te werken nieuwe energie op te doen."

Daphne en RTL Boulevard

Sinds 2007 is Daphne modedeskundige bij RTL Boulevard en vanaf 2012 is ze daar de vaste vervanger van Winston Gerschtanowitz. RTL Boulevard is elke avond om 18:30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over