Dave Roelvink verhoord door politie over juwelenroof

14 augustus 2014 16:34 | actualiteiten | Door Televizier

Het gaat er steeds beroerder uitzien voor de zoon van Dries Roelvink. Dave is aangehouden en wordt verhoord in verband met een juwelenroof in een villa in Burgerbrug.

Dries Roelvink vertelde het nieuws in eigen persoon aan BuzzE. Maar volgens Dries betekent dit niet dat Dave daadwerkelijk iets op zijn kerfstok heeft. De volkszanger juicht het verhoor zelfs toe: „Afgelopen week gingen er zoveel verhalen in de media, nu komt er eindelijk echt duidelijkheid” Dries zegt ook dat hij zeker weet dat Dave niets op zijn geweten heeft.

60.000 euro

Dave is niet de enige die zich op het politiebureau mocht melden, ook vier van zijn vrienden werden aangehouden. Dat allemaal vanwege een feestje waar Dave en zijn matties aanwezig waren in het plaatsje Burgerbrug in Noord-Holland. Na afloop ontdekten de bewoners dat voor zo’n 60.000 euro aan sieraden, kleding en elektronica was gestolen.

Ook zouden Dave en zijn vrienden in bezit zijn van een sekstape waarop de Roelvink-telg oraal wordt bevredigd door de 21-jarige dochter des huizes, Melissa. Die tape zouden ze aan de media geven wanneer de beschuldiging van diefstal niet zou worden ingetrokken.

Erik Kwant

Dave Roelvink laat al die beschuldigingen intussen niet over zijn kant gaan. De woordvoerder van de familie, priv√©detective Erik Kwant vertelt aan BuzzE dat de jonge Roelvink aangifte doet van smaad en laster tegen de familie en hem. „We wachten af hoe dit allemaal gaat lopen”, zegt Kwant.

En mocht je na dit hele verhaal nu denken: 'heeft die Dave Roelvink ook nog iets anders op zijn cv staan behalve het zoonschap van Dries?' Jawel, Dave was op de Nederlandse televisie te zien in de realityserie Welkom bij de Kamara's en in Sterren Springen, programma's van SBS 6. En Dave probeert het ook al een tijdje als model.

Meer over