Dave Roelvink weer in cel wegens de juwelenroof

18 november 2014 15:30 | actualiteiten | Door Televizier

Dave Roelvink is wederom door de politie in zijn kraag gevat vanwege de inbraak in het huis van de familie Pach deze zomer.

Zijn advocaat bevestigde de aanhouding aan RTL Boulevard. Eerder op de dag werd bekend dat twee mannen van 20 en 24 jaar zijn opgepakt in verband met de zaak. Dave is dus een van hen. Dave's advocaat Nienke Hogervorst snapt niets van de gang van zaken: „Als ze hem hadden gevraagd naar het bureau te komen was ie gewoon op komen dagen.”

Opgepakt

Volgens Hogervorst heeft Dave altijd zijn medewerking verleend en is het zeer kwalijk dat hij nu weer opgepakt is. Wat de precieze reden van de aanhouding is, wist de advocaat niet te vertellen. Dave heeft altijd beweerd dat hij niets met de diefstal van doen heeft.

Oraal bevredigd

Aspirant -model Dave Roelvink bracht zichzelf in de problemen na een feestje afgelopen zomer in de villa van de familie Pach in het dorp Burgerbrug. Na het vertrek van Dave en zijn vrienden bleken ook nogal wat waardevolle spullen verdwenen. Dure sieraden, elektronische apparatuur en iPads waren ineens foetsie. In totaal voor zo'n 60.000 euro. Ook ging er een filmpje over het wereldwijde web waarin Melissa de Roelvink-telg oraal bevredigde in een jacuzzi. En dat was zeer tegen de zin van de 21-jarige Melissa.

Sinds die affaire probeert vader Dries zijn onstuimige zoon in de hand te houden, maar in de maanden na het voorval kwam Dave verscheidene malen in het nieuws vanwege vechtpartijen, rijden zonder rijbewijs, kontknijpen en nog wat onverkwikkelijkheden

Op het aanbod van Kim Holland is Dave voor zover wij weten nog niet ingegaan.

 

Meer over