De nieuwe huisband van DWDD heet Typhoon

18 augustus 2014 10:19 | actualiteiten | Door Televizier

De Wereld Draait Door heeft Typhoon uitgekozen als nieuwe huisband. De rapper komt elke maand de media-uitzending van het programma opluisteren.

Typhoon, die eigenlijk Glenn de Randamie heet, zette afgelopen weekend nog Lowlands op z'n kop. Zijn laatste album Lobo da basi (surinaams voor Liefde is de baas), kreeg in juni overal vijf sterren toebedeeld van de critici en ook DWDD is onder de indruk: 'Typhoon en zijn liveband zijn inmiddels de grote publieksfavorieten van dit festivalseizoen. Ook in de uitzendingen van De Wereld Draait Door zal Typhoon worden bijgestaan door zijn volledige band.'

Rool van Velzen

In DWDD mag Typhoon tijdens de zogenaamde media-uitzending telkens een liedje bij het daarvoor besproken onderwerp rappen of zingen. Het is in de meeste gevallen een eer om de huisband van DWDD te zijn, de optredens zorgen voor veel naamsbekendheid bij een groot publiek en tot nu toe verging het de meeste huisbands prima nu hun jaar bij de talkshow.

Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik en Tangarine gingen Typhoon voor. 

Nu maar hopen dat Typhoon zich niet de woede op hals haalt van Frits Wester, zoals Tangerine eerder deed.

Meer over