Oren dicht

'De slechtste zangers van Nederland' nieuw format van SBS6

9 november 2022 13:03 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Youtube fragment Easy A
Talpa zoekt mensen die niet kunnen zingen. Dat duidt mogelijk op een nieuwe zangshow. "Momenteel zijn we op zoek naar kandidaten voor een zangprogramma", bevestigt een woordvoerder van Talpa aan RTL Boulevard.

De oproep werd ontdekt door RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg.

Oproep

"Wil jij werken met Nederlands grootste producers? Smeekt jouw familie om je mond te houden als jullie samen in de auto zitten, of als jij onder de douche staat? Geef je dan nu op voor het nieuwe SBS6 programma! Misschien werk jij straks met Nederlands grootste producers en is jouw single te horen op de Nederlandse radio", valt te lezen in de oproep. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je samen met een team dat hits produceert voor nationale en internationale artiesten de studio induikt om een originele track op te nemen. Er wordt gezocht naar kandidaten vanaf 18 jaar. Je mag je ook aanmelden in duo-vorm.

Afwachten

"Indien SBS6 dit programma gaat brengen, laten we dit weten en komen we ook met meer informatie over de inhoud van het programma", aldus de woordvoerder aan RTL BoulevardDe naam van het programma is nog niet bekend.

Meer over