De Wereld Draait Door maandagavond niet live

Matthijs van Nieuwkerk is een avondje vrij, want De Wereld Draait Door komt maandagavond niet met een live-uitzending, maar met een compilatie.

De Wereld Draait Door zendt maandagavond geen nieuwe aflevering uit. In het kader van Dodenherdenking zet het programma een aantal eerdere items over de Tweede Wereldoorlog op een rijtje:


NPO 1

Hopelijk voor NPO 1 gaat alles goed nu er een keertje geen live-uitzending is van DWDD. Vorige week was Radar vanwege Koningsdag eenmalig niet live, maar startte de zenderregie door miscommunicatie het vooraf opgenomen bandje niet in. NPO 1 ging toen twintig minuten op zwart. De zender zal daarom wel op zijn hoede zijn.

Dinsdag

Ook dinsdag is Matthijs van Nieuwkerk nog een dagje vrij. Vanwege Bevrijdingsdag zendt NPO 1 op het tijdstip van DWDD dan De meidagen van 1945 uit, een live programma waarin NOS-verslaggevers vanuit het land berichten alsof het mei 1945 is. DWDD-fans kunnen 's avonds nog wel genieten van de documentaire Aan tafel, waarin we een kijkje achter de schermen krijgen bij de talkshow.

Lees ook:
"Matthijs van Nieuwkerk verdient 570.000 euro per jaar"

Reageren