Deelneemster Mr. Frank Visser Doet Uitspraak vermoord

12 april 2017 15:37 | actualiteiten | Door Televizier

© SBS/Elvin

De 27-jarige Jessica, die zondag in Hellevoetsluis werd doodgestoken, was in oktober 2016 nog te zien in een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Jessica was medewerkster van een GGZ-organisatie in Hellevoetsluis. Ze werd zondagavond door een cliƫnt doodgestoken op straat. De 28-jarige vermoedelijke dader, die woonde in een beschermd wonen-complex, werd terplekke gearresteerd. Het motief is nog niet bekend.

Dierenartskosten

Opmerkelijk is dat Jessica afgelopen oktober nog te zien was in een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS 6. Ze wilde de dierenartskosten voor haar kat verhalen op de verkoper. Volgens Jessica was haar kat al ziek toen ze die aanschafte. Presentator Viktor Brand zegt in een reactie bij Shownieuws dat 'de wereld even stilstond' toen hij het schokkende nieuws hoorde. 'We zijn met z'n allen heel erg geschrokken'.

De aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak met Jesscia is inmiddels van KIJK verwijderd. KIJK is het terugkijkplatoform van SBS 6, Net 5 en Veronica.

Meer over