Nieuw bloed

Deze bekende actrice zien we binnenkort in GTST

23 februari 2024 13:33 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Na het vertrek van personages als Jonathan Seegers, Mats Hansen, Saskia en Demi Verduyn, is het wel eens tijd voor nieuw bloed, zo moeten de makers van GTST gedacht hebben. Daarom maakt er aanstaande donderdag een wel heel bekend actrice haar opwachting.

Let op! Spoilers!

De Rozenboom

In het bekende hotel in Goede Tijden, Slechte Tijden De Rozenboom werkt Marwan als floormanager. Nola ontdekte eerder dat de baas van Marwan Tess een fles champagne in haar tas deed. Toen Marwan Tess hierop aansprak, liep dat uiteindelijk slecht af voor hem. Tess kon namelijk niet verkroppen dat ze betrapt was en besloot de situatie om te draaien door te beweren dat Marwan de fles gestolen had. Kortom, een hoop drama!

Nola ging vervolgens naar Ludo, de eigenaar van De Rozenboom, en die zorgde er op zijn beurt voor dat Tess de laan uit wordt gestuurd. Maar wie zien we dan in het voorstukje in de aflevering van maandag 4 maart nieuw in De Rozenboom. Niemand minder dan actrice Ortál Vriend.

Nieuwe rol

De actrice, voornamelijk bekend van Flikken Rotterdam als Noucha van Vliet, lijkt met haar eerste woorden gelijk duidelijk te maken wat voor vlees we in de huid hebben: een strenge baas die houdt van orde. Of het een vaste rol wordt of enkel een gastrol, is nog niet bekend. Als het een zelfde rol wordt als de oude baas van Marwan had, wordt het meer sporadisch. Dat is even afwachten.

Actrice

We zien Ortál binnenkort ook op het witte doek in de film Invasie. En misschien kennen kijkers haar ook van De Verraders en Mocro Maffia

Ortál Vriend in De Rozenboom.
Ortál Vriend in De Rozenboom.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag te zien om 20:00 uur op RTL 4 en vooruit te kijken op Videoland. 

Meer over