Proeftuin

Disney+ vanaf nu exclusief in Nederland te streamen

12 september 2019 09:12 | actualiteiten | Door Televizier

© Disney
Een primeur voor Nederland. De nieuwe streamingsdienst Disney+ is vanaf vandaag exclusief voor Nederlanders te downloaden.

Iedereen met een Android of iOS-apparaat kan de app van Disney+ sinds vandaag uitproberen. En het leuke daarvan is dat het tot 11 november gratis is. Vanaf 12 november is de streamingsdienst overal ter wereld te vinden en moet er ook betaald gaan worden. De kosten zijn 6,99 euro per maand.

Marvel

Met Disney+ kunnen alle films en series van Disney onbeperkt bekeken worden. Tijdens de proefperiode kunnen kijkers een selectie van films en tv-series uit de collectie van The Walt Disney Company-merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic streamen. Zoals onder andere Avengers: Infinity War, The Lion King, Black Panther, Beauty & The Beast, Star Wars: The Last Jedi, Incredibles 2 en Frozen.

Veel van wat er nu op de streamingsdienst te vinden is, is ook al Nederlands ondertiteld of gesproken.

Proeftuin Nederland

De reden dat Disney voor Nederland heeft gekozen als proeftuin voor voor de nieuwe app, is dat er hier relatief veel mensen wonen die een online-videoabonnement hebben. De proefperiode is bedoeld om het platform technisch helemaal foutloos te krijgen vóór de officiële lancering van Disney+ op 12 november.

Wie zijn proefabonnement niet voor 12 november opzegt, krijgt automatisch een betaald abonnement. 

Meer over