Nieuwe drama

Dit is de nieuwste Real Housewife of Amsterdam

1 juni 2023 21:06 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Mark Engelen/Rob Jacobs
Na het succes van het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam, keren de dames dit najaar terug voor het volgende seizoen. We krijgen weer een inkijkje in het leven van de ondernemende en succesvolle dames én er wordt een nieuwe housewife toegevoegd dit seizoen.

Het wordt weer een seizoen met volop inkijkjes in het leven van de high society.

Nieuwe Housewife

Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor en Susanna Klibansky keren dit seizoen terug, maar ook maken we kennis met Tamara Elbaz. Sheila Bergeik keert dit seizoen niet terug.

Tamara Elbaz

Tamara is ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker en ze heeft enorm veel zin in dit nieuwe avontuur, laat zij vandaag op haar Instagrampagina weten.
Hoe haar nieuwe en spirituele energie in de groep ontvangen wordt is voor nu nog een vraag, maar dat het voor spanningen gaat zorgen is een ding wat zeker is.

Spanningen

In het vorige seizoen zagen we al dat de dames met én over elkaar praten, wat af en toe voor verhitte discussies zorgde. Of dat dit seizoen anders gaat zijn kunnen we in het najaar gaan zien!

De opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is dit najaar te streamen op Videoland. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

Meer over