Oh nee!

Dit is waarom er op 22 november geen Het Perfecte Plaatje te zien zal zijn

16 november 2023 09:24 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© Videoland
De halve finale van Het Perfecte Plaatje staat voor de deur, maar de vaste kijkers moeten toch nog even een weekje langer geduld hebben. Op 22 november 2023 zal de fotografiewedstrijd niet te zien zijn.

Veel kijkers weten waarschijnlijk wel waarom: het is Verkiezingsdag.

Het Perfecte Plaatje

De afgelopen weken streden maar liefst 10 bekende Nederlanders tegen elkaar om Het Perfecte Plaatje 2023 te winnen. Sinds afgelopen woensdag zijn er nog maar vier daarvan in de race: Quinty Misiedjan, Loes Haverkort, Henry Schut en Niek Roozen. Zij krijgen in de halve finale wederom twee lastige opdrachten voor hun kiezen: ze moeten op pad met mensen met dementie en wagen zich aan een shoot met familie en vrienden.

Hoe dat eraan toegaat, blijft echter ietsje langer spannend dan normaal. Op woensdag 22 november, oftewel volgende week, zal de fotografiestrijd niet te zien zijn. In plaats daarvan is RTL De Verkiezingen: De Uitslagenavond te zien.

RTL De Verkiezingen: De Uitslagenavond

Wat kijkers daarvan mogen verwachten, hangt natuurlijk vooral af van hoe er gestemd wordt. Wel is inmiddels duidelijk dat Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens live in de studio de uitslagen van de verkiezingen zullen bespreken. Fons Lambie zal aanschuiven voor een eerste duiding.

Het Perfecte Plaatje is dus pas weer op woensdag 29 november 2023 vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over