Even er tussenuit

Dit is waarom MAX Vakantieman komende week niet te zien zal zijn

20 juni 2023 09:15 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© MAX
Wie op maandag 26 juni rond 20:30 uur zijn of haar televisie aanzet voor de nieuwste aflevering van MAX Vakantieman, zal bedrogen uitkomen. Het populaire programma met Sybrand Niessen slaat een weekje over.

De reden laat zich raden: NPO1 heeft iets anders op de planning staan.

Herinneringen voor het Leven - Stop Dementie

Het huidige seizoen van MAX Vakantieman is pas net begonnen, maar toch vindt er nu al een korte onderbreking plaats. Op maandag 26 juni is op ditzelfde tijdslot Herinneringen voor het Leven - Stop Dementie te zien, een eenmalige live-uitzending waarin de impact centraal staat die de hersenziekte dementie heeft op patiënten en hun families.

Aan Anniko van Santen de taak om dit te presenteren. Zij zal live vanuit het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem praten met gezinnen die moeten dealen met deze hersenziekte en stilstaan bij de invloed van muziek. Muziek kan namelijk een grote trigger zijn voor het geheugen, zo zal hoogleraar Erik Scherder uitleggen. Jamai Loman gaat vervolgens het land in om mensen te vragen naar hun meest dierbare muziekherinnering en verrast hen met een optreden. 

MAX Vakantieman

De vaste kijkers van MAX Vakantieman komen de week daarna weer aan hun trekken. Het populaire programma met Sybrand Niessen is vanaf 3 juli 2023 weer wekelijks om 20:30 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over