Tijd voor vernieuwing

Dit programma 'vervangt' de komende weken Het Hoge Noorden

9 mei 2023 09:15 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© Omroep MAX
Het Omroep MAX-programma Het Hoge Noorden mag dan sinds gisteren officieel voorbij zijn, maar presentatrice Dionne Stax zal niet lang van de buis zijn. Binnenkort neemt Droomhuis Gezocht het plekje op de maandagavond over.

Toch is er volgende week eerst iets anders te zien.

Lees ook: Kijkers dromen laatste keer weg bij Het Hoge Noorden 

Musical Awards Gala 2023

Aanstaande maandag - op 15 mei om precies te zijn - is het eerst tijd voor een feestelijke bedoeling. Ook dit jaar worden er namelijk weer verschillende musicals en musicalacteurs in het zonnetje gezet tijdens de 21e editie van de Musical Awards. "Het is een prachtig musicaljaar geweest. Een jaar waarin we gelukkig ook weer de bezoekersaantallen zagen toenemen. Veelal stonden de acteurs en actrices voor bomvolle zalen", blikte Frits Sissing eerder al vooruit. Hij zal de show dit jaar presenteren met Marlijn Weerdenburg.

Wil je niets van missen? Kijk dan a.s. maandag 15 mei om 20:35 uur bij AVROTROS op NPO1.

Droomhuis Gezocht

De week daarna is Dionne Stax weer te zien, ditmaal met Carrie ten Napel aan haar zijde. De twee reizen in het driedelige en nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht af naar zowel Griekenland, Portugal als Kroatië. In dat eerste land gaat Carrie ten Napel samen met Judith en Jan Willem op zoek naar een prachtig huis op het eiland Poros. Ondertussen ontmoet Dionne de Griekse Vangelis. Hij woont al jaren op Poros en laat haar de mooiste plekken zien. Lees er hier meer over.

Droomhuis Gezocht is vanaf maandag 22 mei om 20.35 uur te zien op NPO1. 

Meer over