Emigratie naar Spanje

Dit vindt de familie Buddenbruck van de emigratie van Een Huis Vol familie Jelies

21 maart 2023 13:50 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© Stijn Ghijsen
De familie Jelies uit Een Huis Vol maakte een maand geleden hun toekomstplannen bekend. Emigreren naar Spanje is een langgekoesterde droom en nu hebben ze hun huis in Nederland te koop gezet om deze droom te realiseren. Thaila van de familie Buddenbruck, ook uit Een Huis Vol, geeft op Instagram haar mening over de emigratie van de familie.

In een vragenronde op Instagram werd aan Thaila Buddenbruck gevraagd wat zij van de emigratie van de familie Jelies vindt. 

Veel succes

En daar geeft Thaila een heel eerlijk antwoord op. "Ik persoonlijk zou die stap niet kunnen maken en heb er dan ook heel veel respect voor dat ze dat gaan doen. Ik wens ze alle geluk en heel veel succes toe." Ze sluit haar bericht af met twee hartjes. De familie Budddenbruck woont tegenwoordig in Hückelhoven in Duitsland, dichtbij de Nederlandse grens. De kans is klein dat zij zelf verder weg verhuizen.

@buddenbruckjes op Instagram
@buddenbruckjes op Instagram

Voorlopig koopcontract

De emigratie van de familie Jelies is nog niet helemaal rond. Wel liet de familie weten dat het voorlopig koopcontract is ondertekend! Op Instagram schrijft de familie "We hebben zo'n fijn gevoel bij de mensen die het gaan kopen, dat is ook echt wel wat waard." Of de emigratie van de familie betekent dat zij niet meer te zien zijn in Een Huis Vol of dat zij over de grens gevolgd gaan worden, is nog niet duidelijk. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fam jelies (@famjelies)

Meer over