Vier liveshows

Dit zijn de 12 finalisten van The Voice 2020

4 februari 2020 09:48 | actualiteiten | Door Televizier

© RTL
De twaalf talenten die strijden om de winst van het tiende seizoen van The Voice of Holland zijn bekend. De eerste zes van hen staan vrijdag in de eerste liveshow bij RTL 4.

De liveshows van The Voice hebben een kleine metamorfose ondergaan. Er zijn er slechts vier en alle vier zijn ze totaal verschillend.

In de eerste liveshow treden de teams van Anouk en Lil’Kleine op. Anouk neemt C.J., Sanne en Sophia mee en Lil’Kleine neemt April, Danilo en Kes mee. Slechts vier van hen gaan door naar de halve finale. Zowel Anouk als Lil’ Kleine kiest zelf iemand die sowieso doorgaat en ook het publiek mag uit ieder team iemand naar de halve finale stemmen. Uit elk team valt iemand af.

Ali B en Anouk

Voor de tweede liveshow geldt hetzelfde voor de teams van Waylon en Ali B. In het team van Ali b zitten Ayoub, Daphne en Fatima en in dat van Waylon doen Emma, Robin en Stef mee.

Crossbattelen

In de derde liveshow, tevens de halve finale, staan dus 8 talenten tegenover elkaar. In deze halve eindstrijd crossbattelen de talenten tegen talenten uit andere teams. Deze battles worden ingedeeld op basis van een loting. De kijker bepaalt wie de crossbattle wint.

Uiteindelijk is er voor slechts vier talenten een plek in de finale op 28 februari.

The voice of Holland Live, vanaf vrijdag 7 februari 20:30 uur bij RTL 4.

Meer over