Daten in familiebedrijf

Dit zijn de singles van liefdesprogramma Welkom bij de Familie!

17 juni 2024 19:41 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Still aanmeldvideo Welkom bij de Familie!
In het nieuwe liefdesprogramma Welkom bij de Familie! gaan vier single ondernemers met een familiebedrijf op zoek naar de liefde. Voor de dates een uitdaging, want die krijgen meteen de hele familie erbij. Dit zijn de vier deelnemers.

NPO1 gaat het programma uitzenden.

Singles

Ruben 

De 30-jarige Ruben uit Rhoon runt met zijn familie een vloerenbedrijf onder de rook van Rotterdam. Het bedrijf is al generaties lang in de familie en bestaat inmiddels honderd jaar. Het is volle bak want hij werkt samen met zijn vader, moeder, broer, neefjes, oom én tante.

Mieke

Mieke (54) uit Bloemendaal leidt samen met haar twee zussen een groot tennispark dat zij over hebben genomen van hun ouders. Ook haar vier kinderen, vader, moeder, neefjes, nichtje en zwagers werken mee in het bedrijf. 

Angelo

Nog een 30-jarige namelijk Angelo uit Noord-Brabant. Hij runt samen met zijn vader, moeder en zusje een waar Italiaans ijsimperium in en rond Eindhoven met ongeveer honderd werknemers. 

Kelly

Kelly (32) is orthopedagoog en werkt als kindercoach in de praktijk van haar moeder.  Ze runnen als familie een heel bijzonder spiritueel bedrijf binnen de mentale gezondheidszorg in Vijfhuizen.

Meer lezen over de deelnemers en hun video's zien? Dat kan hier

Meer over