Serious Request gaat door

DJ's Glazen Huis in quarantaine na uitbraak corona

20 december 2022 20:57 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het Glazen Huis gaat per direct op slot. Twee van de drie 3FM-dj's blijken het coronavirus onder de leden te hebben. Serious Request gaat in aangepaste vorm door.

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen begonnen zondag 18 december aan Serious Request. Angela Schijf sloot het drietal op in het Glazen Huis waar ze tot kerstavond radio maken voor Stichting Het Vergeten Kind.

Positief

Vol goede moed begon het trio aan hun marathon. In de afgelopen twee dagen ontvingen ze tal van bekende en onbekende gasten als André van DuinChantal Janzen en Klaas van Kruistum. Maar nu blijkt dat twee van de drie radiomakers positief zijn getest op het coronavirus. Barend van Delen blijft achter bij zijn twee besmette collega's, maar voor de omgeving gelden wel per direct quarantaineprotocollen.

Geen gasten

De dj's vervolgen onder doktersbegeleiding hun werkzaamheden en gaan in principe door tot 24 december. Maar er komen geen gasten meer in huis en ook de crew blijft buiten. Uiteraard kunnen er nog altijd platen worden aangevraagd voor het goede doel en ook donaties zijn af te geven.

Meer over