Grote droom

Donny Roelvink wil binnen vijf jaar miljonair zijn

1 augustus 2023 13:45 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© ANP Kippa/Remko de Waal
We zitten middenin de zomer, maar het stralende weer is helaas ver te zoeken. Donny Roelvink ziet het slechte weer juist als een teken van het universum dat hij volop moet focussen op zijn doelen. En Donny heeft zijn doel duidelijk voor ogen, hij wil namelijk voor zijn 30e miljonair zijn.

Dit deelt Donny Roelvink in een video op Instagram. 

Geen tijd verspillen

"Je hoeft niet naar het terras, je hoeft niet naar een festival. Er is geen reden meer dat je niet de volledige focus kan hebben op het gene waar je naar toe wil," begint Donny zijn video. "Ik heb geen tijd en zin meer om mijn tijd te verspillen aan dingen die mij niet beter maken. Ik dacht eerst 'ben ik nou oud aan het worden', maar nee, ik ben erachter gekomen wat ik écht graag wil."

Geen feestjes meer

De kans dat we Donny tegenkomen op een feestje wordt steeds kleiner. "Die uren dat ik dan een keer op een feestje ben, dat zijn de uren die ik veel beter had kunnen besteden. Ik wil succesvol worden en voor mijn 30e miljonair worden. De uren op een feestje zijn de uren die het verschil gaan maken."

De Roelvinkjes

Donny is vanaf maandag 28 augustus wekelijks te zien in een nieuw seizoen van De Roelvinkjes, samen met vader Dries Roelvink en broer Dave. Of er in het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes iets terug te zien is van Donny die hard werkt om miljonair te worden is nog onbekend. 

Meer over