Eerbetoon aan Kitty Courbois

15 maart 2017 15:37 | actualiteiten | Door Televizier

Naar aanleiding van het overlijden van Kitty Courbois op 12 maart zenden NPO 2 en de VPRO op vrijdag 17 maart een aflevering van Villa Felderhof, waar de actrice te zien was, en de film Monte Carlo uit.

De avond start om 22.05 uur op NPO Best met een aflevering van Villa Felderhof uit 1996 waarin Kitty en Jan des Bouvrie te gast waren in het buitenhuis van Rik Felderhof. Kitty vertelt openharig over liefde en relaties en over de band met haar moeder. Ze is als enige aanwezig bij het overlijden van haar moeder en heeft daar dierbare herinneringen aan.

Monte Carlo

Om 22.55 uur is de film Monte Carlo te zien op NPO 2. De film uit 2001 gaat over de rijke weduwe Constance (Kitty Courbois) die nog één keer door het landschap van Frankrijk naar Monaco wil rijden. Haar zoon heeft geen tijd om dit te doen, daarom huurt hij chauffeur Danny in. Die heeft meteen spijt van zijn beslissing om de vrouw naar Frankrijk te rijden, maar langzaamaan ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee.

Kitty Courbois

Kitty Courbois overleed afgelopen zaterdag op 79-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. Haar dochter maakte het nieuws via Facebook bekend. 

Meer over