Emile Ratelband bedreigd door zwager Peter Jan Rens

21 februari 2017 13:45 | actualiteiten | Door Televizier

Emile Ratelband gaat aangifte doen tegen Giovanni van Eck, het broertje van Viriginia, die weer de vrouw is van Peter Jan Rens. de 19-jarige Giovanni zou Emile bedreigd hebben na de uitzending van RTL Boulevard.

De voormalige boezemvrienden waren daar om een ruzie over geld uit te praten. Volgens Emile Ratelband is Peter Jan Rens hem 6000 euro schuldig. Meneer Kaktus zegt dat dat niet zo is. In de uitzending van RTL Boulevard ontaardde de ontmoeting in een ordinaire ruzie, die daarna, op het Leidseplein, nog verder uit de hand liep.

Ik breek je benen

Emile vertelt in de Telegraaf wat er maandagavond gebeurde: „Peter Jan begon te razen. Ineens liep iedereen weg. Alleen de broer van Virginia begon me te bedreigen. Ik ga maandag aangifte tegen hem doen. Hij was samen met zijn vriendje. Giovanni zei tegen me 'je laat mijn zuster met rust, want nog één keer en we breken je beide benen'. Dat kwam op mij zeer bedreigend en intimiderend over."

Virginia

Virginia bevestigd desgevraagd de bedreiging: „Als hij Peter en mij nog één keer zo lastigvalt met die kleine erbij, dan gaat hij het inderdaad doen. En dat is ook gemeend. Wat logisch is als oom zijnde en broer.” Voor de fans van de realitysoap over Peter Jan en Viriginia is Giovanni een bekend gezicht. Veel deed het jong niet in de soap. Hij sliep voornamelijk lang uit met zijn vriend Mario en had als grote ambitie alle subsidiepotten leeg te trekken.

Lees ook: Bitchfight Peter Jan Rens en Emile Ratelband bij RTL Boulevard

Meer over