Finalisten Gouden RadioRing 2014 bekend

10 oktober 2014 14:05 | actualiteiten | Door Televizier

© Avrotros

Echte Jannen (Powned), Rick In De Morgen (Radio Veronica) en A State of Trance (Radio 538) zijn genomineerd voor de Gouden RadoRing 2014.

Armin van Buuren maakt met zijn radioprogramma A State Of Trance kans om de belangrijkste radioprijs van Nederland te winnen. De dj neemt het op tegen Rick van Velthuysen en Jan Heemskerk.

A State Of Trance

Armin van Buuren is, net als de overige kanshebbers, voor de eerste keer genomineerd voor de Gouden RadioRing. In zijn programma A State Of Trance draait de dj elke zaterdagavond de nieuwste dancemuziek voor de luisteraars van Radio 538. 

Echte Jannen

Echte Jannen het Powned-programma waarin Jan Heemskerk en Jan Roos regelmatig de grens opzoeken. De roze plopkap van Powned is niet te zien, maar klinkt in alles door.

Rick In De Morgen 

Rick In De Morgen is het luchtige ochtendprogramma van Radio Veronica. In de show bespreekt Rick van Velthuysen allerlei zaken met nieuwslezer Alex Oosterveenen Arjen de Krantenman. Regelmatig presenteert hij dit programma live vanuit zijn vakantiehuis in Spanje. 

Gouden RadioRing

De drie finalisten hebben de Gouden RaioRing nog lang niet gewonnen, in een tweede stemronde bepaald het publiek wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat. 32 uur voor de uitreiking van de prestigieuze award kan het publiek via een 09090-telefoonnummer of sms-nummer stemmen op zijn of haar favoriete radioprogramma. Donderdag 13 november wordt om 21.00 uur bekend wie de Gouden Radio 2014 heeft gewonnen. 

Gerard Ekdom en Claudia de Breij maken kans op een Zilveren Radioster.

Meer over