Door Bevrijdingsdag

Flikken Maastricht deze week niet vooruit te kijken via NPO Plus

28 april 2023 11:39 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© AVROTROS
Een domper voor de fans van Flikken Maastricht die de volgende aflevering altijd al vooruitkijken via NPO Plus, want deze week is dat niet mogelijk. Dat heeft te maken met het feit dat het op vrijdag 5 mei Bevrijdingsdag is. Op die dag is er geen nieuwe uitzending van Flikken Maastricht, waardoor alles een weekje opschuift.

Vooruitkijken naar aflevering 12

Vanavond is er weer een nieuwe uitzending van Flikken Maastricht te zien, namelijk aflevering 11 van seizoen 17. Waar je normaal gesproken daarna met NPO Plus dan al de volgende aflevering kunt kijken, is dat deze week niet het geval. Vooruitkijken naar aflevering 12 kan dus niet.

Op vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag, wordt er geen nieuwe aflevering van de AVROTROS-serie op televisie uitgezonden. Dat is overigens wel de datum waarop je via NPO plus naar aflevering 12 kunt kijken. Aflevering 12 is vrijdag 12 mei om 20.35 uur op NPO 1 te bewonderen. Daarna is het mogelijk om vooruit te kijken naar aflevering 13.

De seizoensfinale

De finale van seizoen 17 nadert. Vrijdag 19 mei is het zover, dan is de seizoensfinale op televisie te zien. Ben je benieuwd naar wat je van deze grote finale kunt verwachten? Oda Spelbos, die al sinds 2007 de rol van Marion Dreesen vertolkt in Flikken Maastricht, licht een tipje van de sluier op en vertelde ons dat het er behoorlijk heftig aan toe gaat. 

Meer over