Frank Masmeijer failliet

Het horecacomplex van ex-televisiepresentator Frank Masmeijer in België is failliet. Het complex Bastille was nog geen jaar open.

Het complex heet Bastille, is gevestigd in Sint-Niklaas en bestaat uit een restaurant en een danscafé. Masmeijer vertelde vlak voor de opening in het Belgische Nieuwsblad dat hij flink had geïnvesteerd in Bastille: „We hebben het dak hersteld, een complete nieuwe keuken geïnstalleerd, de groenaanplantingen op maat gemaakt, voor een leuk uithangbord gezorgd, de bar vernieuwd en ga zo maar door. Het oude interieur was helemaal versleten.” Nu blijft de zaak met een schuld van 250.000 euro achter.

Holidayshow

Volgens Het Nieuwsblad boekte Masmeijer veel bekende artiesten voor Bastille, maar bleven de bezoekers weg. Voor de komende week stonden optredens van Jan Smit en Laura Lynn op het programma, maar die gaan nu niet meer door. Frank Masmeijer, ooit de NCRV-presentator van onder andere de Holidayshow, was zelf niet beschikbaar voor commentaar.

Beste Showprogramma

In de Televizier-verkiezing Beste Showprogramma Aller Tijden in 2010 eindigde de Holidayshow nog helemaal onderaan met minder dan 0,1 procent van alle stemmen. In Nederland lijkt Frank Masmeijer inmiddels dus een beetje vergeten. Ik Hou van Holland werd toen tot beste showprogramma gekozen. 

Frank Masmeijer staart hierboven rechts op de foto, naast Gerard Cox (uit de Frank en Vrij Show van de NCRV).

Reageren