Alles wordt zoals het is

Frans Bauer vertelt over de nieuwe reeks van reality-programma De Bauers

12 februari 2024 13:59 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© RTL
Het reality-programma De Bauers keert na twintig jaar terug op televisie. Vanaf het voorjaar is het wel en wee van de familie weer te zien op de buis. En pater familias Frans zelf vertelt nu al een klein beetje over de serie.

Dat deed hij voor de camera van Shownieuws.

Schoondochters

Vrolijk als altijd vertelt Frans: "De Bauers 20 jaar later. De kinderen zijn groot, hebben een eigen agenda, hebben hun eigen dingen in het leven. Vriendinnen ook, mijn schoondochters, dus ook heel erg leuk. Ook voor mij weer heel erg nieuw ook hè schoondochters in huis."

Geen schaamte

Over wat we te zien krijgen is hij heel duidelijk: "We hebben besloten dat alles wat er langskomt, dat wordt dan ook gefilmd. Ze (red. de makers) hebben de sleutel, het poortkastje en 's ochtends hebben we wel eens dat de cameraploeg er al is en dan begint de dag voor ons. En dan heb ik zo mijn dingen die ik dan ga doen op de dag: trainen en studio-dingen waar ik dan op dit moment druk mee ben. De optredens worden ook gevolgd. Thuis natuurlijk ook alles."

Goed gevoel

Voor Frans voelt het goed. "Het is eigenlijk hetzelfde gevoel. De camera is er maar we zien de camera niet meer en alles wordt dan zeg maar zoals het is." Het resultaat gaat hij uiteindelijk pas bekijken als het wordt uitgezonden.

Op donderdag 4 april om 20:30 uur start de eerste aflevering op NPO1

Meer over