Hup Holland Hup

Geen plaksel maar weglopende Oranjesupporters bij Jinek

31 oktober 2022 23:27 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Eva Jinek miste van de week het lijmspektakel door haar afwezigheid in verband met een coronabesmetting. Vanavond zat ze voor het eerst weer aan tafel en weer staat het programma in de picture. Dit keer gaat het om de Oranjesupporters die zijn uitgenodigd in de studio.

Op Twitter gaan kijkers helemaal los en in no time is Jinek weer trending topic. 

Oranje en Qatar

Al weken gaat de discussie of bewindslieden en supporters naar Qatar moeten afreizen maar ook of we eigenlijk allemaal wel naar het WK voetbal moeten kijken. Dit in verband met alle mensen die zijn omgekomen bij het bouwen van de stadions en de barre omstandigheden aldaar. 

De Tietenman

Harry Goudsblom, ook wel bekend als de Tietenman, gaat gratis naar het WK. Hij vindt het een mooie kans. Veel mensen op Twitter zien dat echter anders. Als Eva aan Harry vraagt hoe hij het kan verkopen dat hij ermee in heeft gestemd om negatieve berichten op social media over het WK in Qatar te rapporteren, zegt Goudsblom dat hij getekend heeft, maar dat niet gaat doen. 

Supporters

Ook over de supporters die aanwezig zijn in de studio, zijn de kijkers niet te spreken. En als ze uiteindelijk onder luid gebrul de studio verlaten, komen er genoeg 'plak-grappen'. "Wat een slap geouwehoer zeg", zegt één van de supporters die boos de studio uit loopt. Eva Jinek blijft ondertussen gefocust. "Fijne avond, jongens. Bedankt", roept ze hen nog na.

 

Meer over