Late Night

Gijs Rademaker maakt overstap naar RTL

29 september 2022 15:24 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© Samuel van Leeuwen
Gijs Rademaker is bekend van zijn opiniepeilingen over van alles en nog wat voor het programma EenVandaag. Maar vanaf 1 december slaat Gijs aan het peilen bij RTL. 

Hij gaat daar aan de slag als presentator van een nieuw panel voor RTL Nieuws dat begin volgend jaar van start gaat. We zullen hem ook vaker bij Jinek en Humberto zien om daar te vertellen hoe het Nederlands volk denkt over bepaalde onderwerpen. 

Dinosauriërs

Er staat ook een documentaire voor Videoland op stapel. Daarin gaat Gijs samen met Maarten van Rossem op zoek naar dinosauriërs en we zouden het bijzonder knap vinden als ze die zouden vinden. Gijs en Maarten hebben samen ook al een goed beluisterde podcast over de uitgestorven dieren. 

Hopelijk ervaart Gijs minder druk in zijn nieuwe baan

Aanwinst

RTL Directeur Peter van der Vorst legt uit waarom Gijs Rademaker een aanwinst is voor de zender: "Via een nieuw panel voor RTL Nieuws kunnen we onder leiding van Gijs het gesprek met de kijker over tal van onderwerpen dagelijks gaan voeren. Gijs krijgt ook een vaste rol in onze Late Night talkshows en we zijn in gesprek over andere programma’s!”


Meer over