Op de blaren zitten

Glennis Grace onthult gevoelig detail over haar taakstraf

10 februari 2023 13:18 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Dat Glennis Grace een taakstraf moet uitvoeren wisten we al, maar wat die taakstraf precies gaat inhouden nog niet. De 44-jarige zangeres onthult het nu zelf aan Shownieuws. Glennis blijkt op een wel heel persoonlijke plek op de blaren te moeten zitten.

Het verzorgingshuis waar Glennis haar straf moet uitvoeren, is de plek waar haar vader in 2020 overleed. Desondanks vindt Glenda, haar echte naam, het een 'mooie en geschikte' plek om boete te doen. 

Taakstraf Glennis Grace in verzorgingshuis  

Wanneer Glennis de taakstraf precies gaat uitvoeren, houdt ze stil om 'pottenkijkers' te voorkomen. Ze laat aan Shownieuws weten dat ze wil voorkomen dat ze onoprecht overkomt in het helpen van ouderen. Ze wil haar straf 'met respect voor anderen' uitvoeren en laat daarom niks van zich horen op social media en brengt voorlopig ook nog geen nieuwe muziek uit.

Jumbo-incident met Glennis Grace

Glennis werd in november 2020 veroordeeld tot 200 uur taakstraf. De rechtbank in Amsterdam hield de zangeres verantwoordelijk voor het geweldsincident in een Amsterdams Jumbo-filiaal eerder dat jaar. 

Meer over