De presentator slaat terug

Gordon reageert op heftige uitspraken van ex-verloofde Gavin: 'Schaam me dat ik van je hield'

26 april 2023 19:40 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© William Rutten

Gavin, de ex van Gordon, vertelde onlangs in een uitgebreid interview met Privé waarom de relatie met de Nederlandse presentator is stukgelopen. De uitspraken die hij daar deed, over onder andere drugsgebruik en mentale problemen, waren niet mals. Gordon laat nu zijn kant van het verhaal horen. 

Op Instagram komt de presentator nu met een uitgebreid statement. Hij schrijft dat hij in de eerste instantie helemaal niet op de uitspraken wilde reageren, maar dat nu toch doet omdat Gavin hem 'valselijk beschuldigt'. De ex-verloofde van de presentator beweert onder andere hij nog steeds drugsproblemen heeft, hij last heeft van extreme stemmingswisselingen en dat hij het huwelijksaanzoek compleet in scène gezet heeft. 

Huwelijk

Waar Gavin in het interview met Privé aangaf dat het initiatief van hun verloving van Gordon kwam, reageert Gordon daar het volgende op: ''Dat ik mijn huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen, is een leugen! We hebben er samen over gesproken'', vervolgt hij in zijn statement. Gordon schrijft dat juist Gavin degene was die graag wilde trouwen.

Drugs en mentale problemen

Gordon is allesbehalve blij met wat Gavin allemaal heeft gedeeld over de relatie en de breuk. ''Vooral omdat je belooft met niemand te praten. De zanger en presentator geeft aan dat hij zelfs suïcidale gedachtes heeft gehad. ''Ik wilde afgelopen zaterdag inderdaad een einde aan mijn leven maken en bedankt voor de steun die je gaf door dit openbaar te maken'', laat hij erover uit.

Gavin beschuldigde Gordon van drugsgebruik, terwijl dat nu andersom gebeurt. ''Hoe je me nu probeert te vernietigen via de media door je verhaal te verkopen en me af te schilderen als een soort junkie, zegt hopelijk meer over jou dan over mij'', meldt hij over de uitspraken over dat hij nog steeds drugsverslaafde zou zijn.

''Ik schaam me dat ik überhaupt van je hield en zo naïef was en je valse woorden me naar dit zielige einde lieten leiden. Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met drugs of alcohol, maar met mijn diabetes waarvoor ik je vaak heb gewaarschuwd. Een partner die echt om iemand geeft, zou hem hebben bijgestaan in plaats van hem zo te laten vallen, dat is echte liefde'', vervolgt hij.

Golddigger

In zijn bericht op Instagram geeft Gordon aan dat Gavin niets minder is dan een golddigger. 'Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffer, zegt de foto met daddy hunter alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen.'' 

Over de verlovingsring van zijn ex-verloofde zegt hij het volgende: ''Helaas kan ik je ring niet retourneren, omdat je geen goud naar Australië mag sturen, maar hij krijgt een mooi plekje hier op de bodem van de Amsterdamse haven. Mijn liefde was oprecht en je sms van een dag voordat je het uitmaakte ‘jij bent de man van mijn dromen’ zegt genoeg over je eigen mentale toestand.’'

Meer over