Gordon voor de rechter gesleept door vermeende liefde

13 februari 2018 16:37 | actualiteiten | Door Televizier

© William Rutten

Advocaat Vincent van der Velde eist namens zijn cliënt in een kort geding dat Gordon per direct alle foto's van en naamsvermeldingen van B. van zijn sociale media verwijdert.

De advocaat zegt tegen het AD dat zijn cliënt geen andere manier ziet om zijn zin te krijgen. Hij heeft langdurig overleg gehad met de advocaat van Gordon, maar de twee kwamen er niet uit. Van der Velde: „Mijn conclusie is dat Gordon weigert te erkennen dat hij fout zit. Het is onmogelijk gebleken de zaak op een of andere manier te schikken.”

Gisteravond nog gebeld

De advocaat zegt ook dat Gordon zelfs vandaag nog extra foto's heeft geplaatst van zijn cliënt Kevin B. Volgens Van der Veld is de presentator een stalker. „Gordon heeft B. gisteravond toch weer geprobeerd te bellen. Toen B. dat zag, kreeg hij een naar gevoel. Hij voelt zich onder grote druk gezet door een man waarmee hij alleen maar een tijdje goed bevriend was. Hij is vandaag aan het werk gegaan in het ziekenhuis waar hij de laatste fase van zijn studie doorloopt. Ik hem hem geadviseerd gewoon met iedereen die dat wil openhartig over de situatie te praten.”

Gordon blijft intussen bij zijn verhaal.

Meer over