Veulen of een puppy

Hans en Petra van B&B Vol Liefde vieren eerste kerst samen

26 december 2022 09:10 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Hans en Petra, die de liefde vonden in B&B Vol Liefde, vieren voor het eerst kerst samen. Onlangs pakte Petra haar spullen en vertrok ze naar Frankrijk om bij Hans in te trekken. En het gaat goed met de twee.

In gesprek met Aran Bade van RTL Boulevard vertellen ze hoe ze nu kerst beleven samen. 

Emotie

"Het is de eerste romantische kerst sinds een jaar of vier voor mij", vertelt Hans aan Aran. Ook het vertrek van Petra naar Frankrijk komt nog even ter sprake. "Ik heb heel veel tranen gelaten. Het was heel emotioneel, heel heftig", vertelt ze, maar spijt is er niet. 

Gezelligheid

Petra vertelt dat ze alle kerstlampjes meegenomen heeft van thuis (Nederland red.) dus dat het buiten de B&B net een sprookje is. "Een vriend van mij kwam laatst en die zei: Zo, je kunt wel zien dat er een vrouw in het huis is."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Petra (@benbvolliefdepetra)

Beladen

Voor Petra was de kerst altijd een beladen periode omdat haar ouders er niet meer zijn. "Dit is wel een heel mooi nieuw begin. En dat het net rond kerst is, dat is wel heel leuk", vertelt ze. "Ik heb kerst altijd met vrienden gedaan en nu is het natuurlijk nog leuker nu Petra er is", vertelt Hans nog.

2023

En de plannen voor het nieuwe jaar? Hans roept meteen: een baby. Petra lacht: "Ze weten hoe oud we zijn hè." Wel serieus is de reactie van een veulen of een puppy. Een soort van gezinsuitbreiding staat dus nog wel op de planning. Maar vooralsnog rinkelen er geen wedding bells en gaat het stel eerst nog op vakantie naar Porto vertelt Aran Bade.

Meer over