Heel Holland bakt-winnares Annemarie Pronk wil politiek in

Annemarie Pronk schreef in 2016 Heel Holland bakt op haar naam. De ene na de andere lekkernij kwam uit haar oventje. Een carrière in de bakwereld lag in het verschiet, maar nu blijkt dat ze liever politiek bedrijft.

In Den Haag klappen ze alvast in hun handjes nu Heel Holland bakt-winnares Annemarie Pronk een carrière in de politiek ambieert. Iedereen verwacht nu uitmuntende lunches, heerlijke maaltijden en verrukkelijke toetjes na een avondje druk debatteren. Helaas zit dat er alleen in als ChristenUnie/SGP bij de gemeenteraadsverkiezingen 50 zetels haalt, ze staat namelijk op plaats 50 van de kandidatenlijst. Met andere woorden: dat gaat ‘m niet worden.

Goddelijke baksels

Annemarie is lijstduwer van de christelijke partij in Den Haag. Dat kan geen verrassing zijn, haar baksels waren immers van goddelijke kwaliteit. Nu het zo goed als zeker is dat ze niet als wethouder aan de slag gaat, geeft ze komend jaar verschillende bakworkshops en bakdemonstraties in het land. Slecht nieuws voor bestuurders, maar wij kunnen gelukkig blijven genieten van verrukkelijke verrassingen.

Meer over: