Een wake-up call

Heftig: Peter Gillis afgevoerd naar het ziekenhuis

24 maart 2022 12:04 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© ANP / Rob Engelaar
Heftige tijden voor Peter Gillis. De SBS-realityster is woensdag afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij onwel werd tijdens opnames van zijn reallifesoap.

Hij bleek op een gegeven moment nog maar een hartslag van 30 te hebben.

Peter Gillis

Peter Gillis was woensdag samen met zijn zoon Mark en het team van SBS beelden aan het schieten voor zijn realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa toen hij zich helemaal niet lekker voelde. Mark besloot daarom direct 112 te bellen, iets wat Peter zelf niet meer bewust meekreeg. 

"In het ziekenhuis in Helmond hebben ze allerlei onderzoeken gedaan. Ze dachten aan een hersenbloeding, TIA of beroerte, maar de hersenscan was goed", zo blikt hij nu zelf terug in Eindhovens Dagblad. "Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed."

Strijd tegen de kilo's

Het voelt voor Peter, die al jaren strijdt tegen de kilo's, als een enorme wake-up call. "Ik zal nu toch echt iets aan mijn gewicht moeten doen, dus ik ga weer naar Dick (zijn afvalcoach, red). Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug", aldus de realityster die inmiddels weer thuis is.

Meer over