Grote afwezige

Hélène Hendriks mist laatste HLF8: 'Wensen haar heel veel sterkte'

8 april 2023 09:40 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Hélène Hendriks was vrijdagavond de grote afwezige in de laatste uitzending van HLF8. Er blijkt iets ernstigs aan de hand te zijn, viel uit Johnny's woorden op te maken.

Johnny liet aan het begin van HLF8 weten dat Hélène er 'wegens persoonlijke omstandigheden' niet bij kon zijn. Wat er precies aan de hand is liet hij niet los, maar hij maakte wel duidelijk dat het om negatief nieuws gaat. "Wij wensen haar heel veel sterkte", luidde namelijk zijn boodschap aan zijn collega. Hélène heeft nog niets over haar afwezigheid en de persoonlijke omstandigheden laten weten.  

Hélène Hendriks (niet) in HLF8

Hélène viel in 2022 meerdere keren voor Johnny de Mol in als presentatrice van HLF8. Toen Johnny zijn presentatierol neer te leggen tijdens de rechtszaak met zijn ex, werd Hélène samen met Sam Hagens en Leonie ter Braak de vaste presentatrice. Begin dit jaar keerde Johnny terug als presentator op de vrijdag. Op 9 maart kwam het nieuws dat John de Mol de stekker trekt uit de talkshow van zijn zoon. Gisteren nam hij emotioneel afscheid.

{/ literal}

Meer over

{include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_outstream'}
{if $televizier_artikeldetail_rechts2_mobile}   {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_rechts2_mobile'} {/if}
{if $televizier_artikeldetail_bottom} {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_bottom'} {else} {include file='banner/banner.tpl' banner='algemeen_bottom'} {/if}
{literal}