Altijd verborgen

Hélène Hendriks toont halve vinger in De Oranjezomer

2 augustus 2023 13:44 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© SBS
Hélène Hendriks heeft gisteravond in De Oranjezomer iets laten zien wat zij altijd goed verborgen heeft weten te houden. Tot gisteravond.

Hélène Hendriks begint de uitzending van De Oranjezomer direct met handen als onderwerp. 

Pianohanden

Aan tafelgast Jack van Gelder vraagt Hélène of hij vindt dat ze mooie handen heeft, terwijl ze haar linkerhand omhoog steekt. Jack vindt van wel: "Ja, jij hebt mooie handen. Een goede grootte. Pianohanden zouden ze zeggen."

Afgeslagen

Hélène gaat door met haar rechterhand. "En deze? Een klein stukje af zoals je ziet." Jack vraagt hoe het is gebeurd en of dat met hockey was. "Ja klopt, dat is eraf geslagen. Dat weet ik altijd goed te verbergen, behalve nu," vertelt Hélène die jarenlang heeft gehockeyd. 

Perfecte presentatiehanden

Het hele hondenonderwerp komt eigenlijk aan bod doordat Jack heeft benoemd dat Theo Maassen 'perfecte presentatiehanden' heeft. Dit viel Jack op in Zomergasten. Hélène is benieuwd wat hij daar eigenlijk mee bedoeld. "Ik vind het ongelofelijk knap dat je een interview ingaat zonder papier en zonder oortje. Maar wat mij opvalt is dat hij hele grote handen heeft. In het gesprek omvat hij zijn mensen als het ware, op een hele goede manier", vertelt Jack. 

De Oranjezomer is dagelijks te zien op SBS6, om 21.30 uur. 

Meer over