Ringen nog om?

Hoe gaat het met Patricia, Stephan, Cathalijne en Laura uit dit seizoen van MAFS?

10 maart 2023 12:42 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© RTL
Van de week werd al bekend dat Loes en Wichian en Maarten en Richelle de ringen alsnog hebben ingeleverd ondanks een hoopvolle afsluitingsceremonie. Maar hoe zit het met Cathalijne en Laura en Patricia en Stephan? Ook zij besloten getrouwd te blijven, maar zijn ze dat nog steeds?

RTL Boulevard zocht alle stellen op en besprak de huidige huwelijkssituatie van de koppels.

Vriendschap

Ze werden ook wel 'het bonuskoppel' genoemd van dit seizoen van Married At First Sight: Patricia en Stephan. Ze werden extra gekoppeld na het vroegtijdige vertrek van Martijn en Nicole uit het programma. Ze waren goed op weg, al leek het soms ook wel heel vriendschappelijk, toch bleven ze getrouwd. 

Drie weken geleden is er punt gezet achter het avontuur. "Ondanks alles is het goed hoe het gelopen is", aldus Stephan. "Eigenlijk zijn we hele goede vrienden, en altijd al geweest. En natuurlijk hebben we in het begin echt wel als stel geleefd, het was niet helemaal vriendschap", vertelt hij. Stephan heeft het er wel wat moeilijker mee, maar bij Patricia kwam het gevoel niet. De twee zijn nog steeds vrienden en zien elkaar nog wel. 

Enige overgebleven stel

En dan is er nog het enige koppel dat nu as we speak nog samen is: Cathalijne en Laura. Al vrij snel zit het goed tussen de twee. Zonder camera's erbij hebben ze elkaar nog beter leren kennen en ze zijn ook een paar maanden na de opnames nog steeds erg verliefd.

Nieuwe liefde

Het huwelijk van Wilfred en François eindige al vroegtijdig omdat het gevoel bij François maar niet wilde komen. Nu drie maanden na de laatste opnames is er wel goed liefdesnieuws van François. "Ik heb iemand leren kennen vrij snel na het programma. Onze blikken kruisten en het was meteen: bam!" Wilfred en François hebben nog af en toe contact en daarom heeft François Wilfred ingelicht over zijn nieuwe liefde.

Meer over