Homeland-acteur James Rebhorn overleden

De Amerikaanse acteur James Rebhorn is op 65-jarige leeftijd overleden. Rebhorn speelde in meer dan 100 films en series. Hij was bijvoorbeeld de vader van Carrie Mathison in Homeland.

Rebhorn was al lang ziek, hij had huidkanker en stierf thuis. De naam James Rebhorn zal niet bij iedereen meteen een belletje doen rinkelen, maar zijn gezicht zal velen wel bekend voorkomen omdat hij in zoveel films en series een rol had. Rebhorn speelde recentelijk in de serie White Collar en hij had een belangrijke rol in de laatste afleveringen van Sienfeld. Daarin speelde hij de officier van justitie die Jerry, Elaine, George en Kramer de gevangenis ingooide.

Basic Instinct

Andere series waarin de acteur voorbij is gekomen zijn: Private Practice, Third Watch, Law & Order en Boston Legal. Hij acteerde ook in een aantal zeer bekende films: Independence Day, Scent of a Woman, Basic Instinct, The Game en My Cousin Vinny.

Homeland

Toch zullen veruit de meeste mensen hem herkennen uit Homeland waarin hij Carrie's zachtaardige en verstandige vader speelde. Gespeculeerd werd dat Carrie haar baby in het volgende seizoen bij hem zou achterlaten om zelf voor de CIA aan de slag te gaan in Istanboel.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4 van Homeland?

Reageren