'Heel dapper'

Humberto-kijkers geraakt door verhaal van slachtoffer Bilal Wahib

25 oktober 2023 12:19 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Humberto / Videoland

Acteur en zanger Bilal Wahib raakte in 2021 in opspraak omdat hij via Instagram een 12-jarige jongen had uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te laten zien tegen betaling. Gisteravond deed Leonardo, het slachtoffer van Bilal Wahib, zijn verhaal in talkshow Humberto

Zijn emotionele verhaal wist veel kijkers te raken. 

Leonardo

De inmiddels 15-jarige Leonardo schoof gisteren bij Humberto aan om te praten over het incident. Hij vertelt dat hij er nog steeds dagelijks last van heeft. Leonardo heeft vrienden verloren en zegt in de talkshow dat zelfs zijn beste vriend hem in elkaar heeft geslagen. Het slachtoffer is dan ook bang dat hij nooit meer vrienden zal krijgen. Diep geëmotioneerd deelt hij dat zijn leven compleet veranderd is.

Waar hij voorheen veel op straat te vinden was met zijn vrienden, is dat nu niet meer het geval omdat hij gepest en buitengesloten wordt.

Aangrijpend verhaal

Kijkers van talkshow Humberto vinden het knap dat hij aan tafel aanschuift om zijn verhaal te doen, al vragen sommigen zich wel af of het daar al het juiste moment voor was. Zijn emotionele verhaal wist veel kijkers te ontroeren. 

Meer over