Ik Vertrek voor de liefde

Ik Vertrek komt met spin-off van het populaire programma

29 maart 2024 10:37 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
Altijd wanneer er een nieuw seizoen van Ik Vertrek op NPO1 te zien is, genieten de kijkers met volle teugen. De makers spelen daar handig op in door een spin-off van het programma voor te bereiden: Ik Vertrek voor de Liefde. En ze zoeken nog kandidaten!

Op de website van AVROTROS valt te lezen dat de omroep op zoek is naar mensen die klaar zijn om de liefde van hun leven te volgen naar de verste uithoeken van de wereld.

Voor de liefde

"Of je nu verhuist naar de savanne van Ghana, samen een theehuisje in Tokyo gaat runnen, of een nieuw leven begint op een ranch in Argentinië; jouw liefdesverhaal verdient het om verteld te worden.

Ik Vertrek voor de Liefde is meer dan een avontuur; alles draait om de kracht van liefde. Het toont de moed die nodig is om alles en iedereen achter je te laten en een nieuw bestaan op te bouwen in een onbekend land."

Doe mee aan Ik Vertrek

En wat wil het geval? De omroep zoekt nog deelnemers.

"Verlaat jij Nederland binnenkort om te emigreren naar je grote liefde in het buitenland? Zijn jullie van plan om samen een leven op te bouwen in je nieuwe thuisland? Meld je dan aan voor Ik Vertrek voor de Liefde."

Verliefde emigranten kunnen zich hier opgeven.

Meer over