Isa Hoes reageert op commotie rond dochter Vlinder

Vrijdag 17 juni schoven Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling aan bij RTL Late night om te praten over hun nieuwe kinderboekboek Engel. Maar Isa kreeg veel kritiek te verduren.

Vlinder voelde zich duidelijk niet helemaal op haar gemak aan tafel bij Humberto Tan met alle camera's op haar gericht. Het meisje zat verlegen aan tafel en veel kijkers hadden medelijden met haar. Een greep uit de Facebookreacties:

Afbeelding

Maar er waren ook mensen die het voor Isa opnamen en vonden dat sommigen wel heel snel hun conclusies trokken. Volgens hen was Vlinder gewoon verlegen en Isa bovendien een prima moeder.

Afbeelding

Geen handige actie

Toch snapt Isa alle commotie wel. Ook vindt ze het achteraf misschien niet de meest handige actie om in een live talkshow te gaan zitten met haar 11-jarige dochter. "Spijt is een groot woord, maar ik heb me er wel een beetje op verkeken hoe zwaar dit voor mijn dochter zou zijn," zo vertelt de actrice annex schrijfster aan Vrouw.

Verlegen

Wel zegt ze dat ze heeft overlegd met haar dochter voordat er een akkoord werd gegeven aan de uitgeverij. "Vlinder vond het toen een leuk idee. En volgens mij vindt ze dat stiekem nog steeds wel. Maar ze is ook heel verlegen en vindt de publiciteit rondom het boek ontzettend spannend."

RTL Late Night

Bekijk hieronder het fragment zelf waarin Isa en Vlinder in RTL Late night vertellen over de totstandkoming van hun boek Engel.

Meer over:

Reageren