In het zonnige Albufeira

Jacob uit B&B Vol Liefde zet B&B te koop voor bijna 8 miljoen euro

26 april 2023 12:30 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Screenshot RTL/Videoland

De veelbesproken Jacob de Vries, de grote blikvanger van het eerste seizoen van het programma B&B Vol Liefde, heeft zijn villa in Portugal te koop gezet. En niet voor zomaar een bedrag, want zijn zonnige onderkomen staat te koop voor maar liefst 7,9 miljoen euro.

Dat meldt de website 'Bekende Buren'. Het pand van Jacob staat op meerdere verkoopwebsites te koop. 

Een waar paradijs

Het prachtige pand van Jacob is gelegen in Albufeira, Algarve. Wie het pand koopt, kan rekenen op een totale woonoppervlakte van maar liefst 1500 meter. Met een riante tropische tuin met zwembad, uitzicht op de Atlantische Oceaan, twaalf slaapkamers en veertien badkamers, is dit pand een waar paradijs. Als kers op de taart zijn er ook nog een tennisbaan, gameroom en yogaruimte te vinden. De villa barst van kleur en bijzondere meubels. Het totale terrein bestaat uit 5000 vierkante meter. 

De liefde

In het programma B&B Vol Liefde wist Jacob geen liefde te vinden bij de vier vrouwen die zijn terrein bezochten in de populaire datingserie. Even later vond hij het geluk bij Carla, waar hij de realityserie De Ware Jacob mee kreeg. Helaas hield ook dat liefdesverhaal geen stand. 

Nieuw seizoen

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma B&B Vol Liefde, want onlangs werd de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Zet maandag 10 juli maar in je agenda, want vanaf dat moment kun je weer genieten van nieuwe liefesperikelen van de B&B-eigenaren. Je ziet de afleveringen van maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur op RTL 4. 

Meer over