Jamai vervangt Winston bij The Voice of Holland

5 juni 2014 19:44 | actualiteiten | Door Televizier

Winston Gerschtanowitz gaat weg als presentator bij The Voice of Holland. Hij wordt vervangen door Jamai Loman, zelf winnaar van de eerste Idols.

Vier seizoenen lang was Winston Gerschtanowitz de derde presentator van The Voice of Holland naast Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Winston stond in 'the green room' alwaar hij kandidaten opving na hun optreden en de social media over The Voice in de gaten hield. Maar Winston geeft de pijp aan Maarten. Hij vond het na vier jaar welletjes.

Jamai de presentator

In RTL Boulevard werd Jamai Loman als de vervanger van Winston gepresenteerd. Jamai is bijzonder in zijn nopjes met de nieuwe job. Naar eigen zeggen weet hij als ex-winnaar van een talentenjacht precies wat de deelnemers voelen en is hij ook nog eens zeer thuis in social media. Albert Verlinde vertelde ook nog dat John de Mol himself Jamai helemaal ziet zitten als presentator.

Het is sowieso een goed jaar voor Jamai, in april scoorde hij voor het eerst sinds lang weer eens een hit dankzij zijn optreden in The Passion.

Meer over