Jeroen Pauw is veel rijker dan Humberto Tan

11 november 2017 10:23 | actualiteiten | Door Televizier

© Annemieke van der Togt/VARA

Jeroen Pauw is een stuk rijker dan Humberto Tan, volgens showblad Party. En dat is opmerkelijk, want Jeroen Pauw zit bij de publieke omroep terwijl Humberto Tan bij de commerciële omroep zit.

Volgens Party heeft Pauws bedrijf Pief Paf Pauw Holding een eigen vermogen van ruim 2,7 miljoen euro, bijna 750.000 euro op de rekening en 350.000 euro aan uitstaande vorderingen. Behoorlijk wat geld dus. Maar daarnaast is de presentator ook nog eigenaar van twee huizen in Amsterdam, met flink wat overwaarde. Tot slot verkocht hij zijn villa in Breukeleveen ooit met maar liefst een half miljoen euro winst. “Het is zo klaar als een klontje, Jeroen is multimiljonair”, luidt de conclusie van het blad dan ook.

Jeroen vs. Humberto

En hoe zit het met Humberto? Hij heeft samen met zijn vrouw een villa in Amstelveen, maar daar rust een hypotheek van maar liefst 1,75 miljoen euro op. Wel heeft zijn bedrijf Huta Holding een eigen vermogen van 1,1 miljoen euro, weet Party te melden.

Miljonair

De vrouw van Humberto, Ineke, heeft ook een eigen bedrijf. Maar in 2015 had Geenius Babywaren BV, zoals het heet, een negatief vermogen van 13.776 euro. “En op de bank staat volgens de cijfers geen enkele euro”, is in Party te lezen. “Maar goed, Humberto is dus sinds 2015 miljonair. Zijn totale vermogen bedraagt ongeveer 1,7 miljoen euro. Een mooi resultaat, maar helaas nog niet genoeg om zijn rivaal van de late avond mee te verslaan.”

Meer over