Sophie & Jeroen

Jeroen Pauw vervangt Khalid Kasem voorlopig

19 januari 2024 11:16 | actualiteiten | Door Esther Hut

© Annemieke van der Togt

Sophie Hilbrand hoeft de komende tijd niet alleen haar talkshow te presenteren. Jeroen Pauw staat haar de komende tijd bij.  

 

Dat laat BNNVARA zojuist weten.

Sophie & Jeroen

Het was al even de vraag wat er met de talkshow Khalid & Sophie zou gebeuren. Zou Sophie Hilbrand het alleen doen of zou ze hulp krijgen? Vanaf 29 januari zal Jeroen Pauw voorlopig inspringen bij het programma en om en om met Sophie de dagelijkse talkshow op de vooravond van NPO 1 voortzetten. Het programma krijgt voorlopig ook de naam Sophie & Jeroen.

Of Jeroen Pauw tot het einde van het televisieseizoen de talkshow blijft presenteren is onduidelijk. "De omstandigheden waaronder dit gebeurt zijn zeer vervelend, zeker voor Khalid en de redactie, maar we zijn heel blij dat we Jeroen bereid hebben gevonden om voorlopig samen met Sophie onze talkshow op de vooravond te presenteren," zegt BNNVara-directeur Suzanne Kunzeler tegen het AD. 

Khalid Kasem

Begin deze maand legde Khalid Kasem zijn werkzaamheden bij BNNVARA voor onbepaalde tijd neer. Volgens het AD zou de presentator in een opgenomen gesprek hebben toegegeven dat hij in zijn tijd als advocaat een ambtenaar heeft omgekocht. 

Khalid ontkent de beschuldigingen. "Ik wil de omroep, mijn collega's en het programma hiermee niet belasten,” liet hij eerder weten.

Sophie & Jeroen is vanaf 29 januari om 19:00 uur te zien op NPO1.

Meer over