Vandaag Inside-rel

Johan Derksen reageert op OM-onderzoek: 'Zonde en onzin'

24 september 2022 09:56 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© Wessel de Groot
Dat het Openbaar Ministerie een onderzoek start naar aanleiding van zijn liquidatie-uitspraak, vindt Johan Derksen 'zonde' en 'onzin'. Dit zei de snor vrijdagavond in Vandaag Inside.

Vrijdag werd bekend dat het OM Johans liquidatie-uitspraak jegens Thierry Baudet onder de loep neemt. Een standaard procedure na een melding zoals de Forum voor Democratie-fractievoorzitter deed van Johans uitspraak. Of Johan zich nu zorgen maakt? 

Johan Derksen vs Thierry Baudet en het OM  

"Het is toch zonde dat het OM naar dit soort onzin gaat kijken terwijl er zulke stapels procesverbalen van ernstige zaken al een half jaar blijven liggen", reageerde hij in Vandaag Inside. De voetbalanalist maakt zich in elk geval geen zorgen. "Ze kijken maar een end weg." Bovendien denkt Johan dat het OM dit onderzoek 'voor de bühne' doet en om 'interessant' te doen. Hij draait het ook om: volgens Johan is het Thierry die 'een draai om z'n oren' van het OM moet krijgen.

Vandaag Inside 

De heren zijn inmiddels wel wat schandalen gewend, dus de show was vrijdagavond ook als vanouds jolig. Zo kwamen er dickpics ter sprake, waar de tafel de grootste lol om had.

 

Meer over