Johan Derksen wil geen opnames VI Oranje in Kurhaus

2 Juni 2014 10:19 | actualiteiten | Door Televizier

Johan Derksen wil niet dat VI Oranje in het Kurhaus wordt opgenomen. De hoteldirectie zou een schrikbewind voeren waar het personeel de dupe van is.

Derksen heeft tegen RTV West gezegd dat hij het geen feestje vindt om VI Oranje in het Kurhaus op te nemen. Derksen: "RTL moet een statement maken en zich distantiëren van het hotel.''

De voorbereidingen van het voetbalprogramma zijn al in volle gang, waardoor de uitspraken van de analyticus voor RTL 4 niet op een heel lekker moment komen. Het sponsorcontract dat de zender met het Kurhaus sloot, staat door zijn uitspraken flink onder druk.

Niet alleen Derksen

De Snor is niet de enige die zijn onvrede over de behandeling van het hotelpersoneel heeft geuit. FNV Horeca koos eerder de zijde van de medewerkers. Zij klagen over overwerk, min-uren, stress, onderbezetting, intimidatie, hoog verloop en gebrek aan respect.

Het is nog onduidelijk of de opnamen van populaire VI Oranje in het Kurhaus plaats gaan vinden. Misschien gaat het plannetje van Wilfred Genee alsnog door en zitten Johan Derksen, René van der Gijp en de VI-presentator tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Curaçao.

Meer over