HLF8baan

Johnny de Mol neemt emotioneel afscheid van HLF8: 'Ga het ontzettend missen'

8 april 2023 09:57 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© Screenshot HLF8 (SBS6)
Het zit erop voor HLF8. Johnny de Mol presenteerde vrijdagavond de allerlaatste uitzending van de talkshow. Hij sloot af met een uitgebreid dankwoord, waarin hij zichtbaar zijn tranen wegslikte.

"De afgelopen twee jaar laten zich het best omschrijven als een waanzinnige rit in een spectaculaire achtbaan, een rollercoaster met een grillig parcours", aldus Johnny. "Hoge toppen, scherpe dalingen en hier en daar een onverwachte looping die de boel helemaal op z’n kop zette." Met een grijns zegt hij dat 'een klein schandaaltje hier en daar het ook leuk deed voor de kijkcijfers'. 

Johnny de Mol neemt afscheid van HLF8 

Johnny bedankt de tafelgasten en muzikanten en vooral zijn team. "Ik ben zo trots en dankbaar dat jullie allemaal zijn blijven zitten tijdens deze rit. (...) Er zijn niet genoeg worden om uit te kunnen drukken hoe bevoorrecht ik me voel met zo’n team. Thanks for the ride, ik ga het ontzettend missen.”

Vrouw Johnny de Mol in de spotlight 

Ook richt de presentator zich tot het thuisfront: zijn vrouw Anouk, hun twee zoons en Anouks dochter uit een eerdere relatie. "Tot slot, mijn allerliefste thuisteam. De vier kanjers die altijd op mij wachten. Zonder jullie geduld, liefde en geloof in mij had het echt niet gekund."

Je kunt Johnny's afscheid hieronder bekijken: 

Meer over