Catherine Keyl stelt moeilijke vragen

Johnny de Mol overladen met complimenten door HLF8

17 januari 2022 20:25 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© William Rutten
Johnny de Mol presenteert al een paar maanden zijn eigen talkshow HLF8 maar zoveel complimenten als vanavond kreeg hij nog niet eerder. Johnny praatte in de show over de misstanden bij The Voice en de rol van zijn eigen familie.

De zoon van John en de neef van Linda trapte zijn eerste talkshow na de kerstvakantie zichtbaar zenuwachtig af met een statement. Hij vertelde dat hij met een driedubbel gevoel naar de kwestie kijkt, als programmamaker, als mens en als familielid en dat hij het vervelend vindt voor zijn familie maar vooral voor de slachtoffers. 

Catherine Keyl

Daarna kondigde hij aan dat zijn gasten alles mochten vragen: "Er zijn geen restricties". En dat gebeurde dan ook. 'Wingman' Catherine Keyl en gast Erik Dijkstra stelden alle moeilijke vragen. Wat hij van zijn 'aangewaaide oom' Jeroen Rietbergen vond bijvoorbeeld. 'Een ongelooflijke klootzak'. Of zijn vader wist van de seksuele intimidatie bij The Voice. 'De leidinggevenden wisten ervan, dus ik neem aan hij ook." Vind je dat het riekt naar een doofpot? "Daar riekt het inderdaad naar."

Kijkers waren onder de indruk van de eerlijke Johnny. En van Catherine.

Meer over